Rólunk

Öreg-tó Hotel*** és Rendezvénytér – feltöltődés ősfás környezetben!

A tatai tóparttól mindössze 2 perce, közel 2 hektáros ősfás környezetben várja vendégeit az Öreg-tó Hotel*** és Rendezvénytér.

Szállodánkban a különböző szobatípusoknak köszönhetően egyszerre 64 fő elhelyezésére van lehetőség, szeparált pihenésre vágyók igényeit is biztosítani tudjuk.

A maximális kikapcsolódáshoz szobáink megnyugtató szín- és formavilága mellett szaunánk, szoláriumunk, nagyméretű jakuzzink és éttermi szolgáltatásaink is nagyban hozzájárulnak.

A többszörösen díjnyertes Öreg-tó Hotel*** és Rendezvényteret konferencia, esküvő és baráti összejövetelek helyszíneként is érdemes kipróbálni.

 

 

Összesen 29 szobával, melyek 1-2-3 ágyasak, valamint 2 apartman szobával várjuk vendégeinket. 

Veranda Bistro & More megújulva, különleges és ízletes konyhai remekműveit kínálva várja szeretettel vendégeit. Mediterrán kerthelyisége egész évben tökéletes helyszíne lehet összejöveteleknek, rendezvényeknek,
vagy családi eseményeknek.

Szállodánk és éttermünk is kutyabarát, így négylábú kedvenceiket is szeretettel várjuk!

Szállásfoglalás estén négylábú kedvenceik után fizetett díjak:
Kutya (5 kg alatt) ingyenes

Kutya (5 kg fölött) 4900 / éj

Kutyabarát szálloda etikett

 • Kérjük a szálloda területén, a szobáján kívül, kutyáját mindig tartsa pórázon.
 • Ha nem biztos benne, merre engedheti el kutyáját a szálloda környékén, kérdezze recepciós kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésére.
 • Ne hagyja kutyáját egyedül a szobában olyan hosszú időre, ami alatt szeparációs szorongást mutathat (ugatás, ajtó kaparás). Mielőtt közös vakációra indulnak, ellenőrizze, hogy kutyáját egyedül lehet-e hagyni idegen helyen.
 • Kérjük, jelezze a szálloda dolgozói felé, ha kutyája a szobában pihen.
 • Állatot az ágyra felengedni szigorúan TILOS!
  Amennyiben a kutyát felengedi az ágyra, extra takarítási díjat számolunk fel.
 • Amennyiben a kutyus/kisállat a szálloda bármely területén ürülékét hátrahagyja, kérjük azt feltakarítani, illetve, lehetőség szerint e tevékenységeket a szállodán kívül elvégeztetni.
 • A szállodai szobában és egyéb részlegeiben bárminemű, az állat által okozott kárért a Gazdi teljes anyagi, jogi és erkölcsi felelősséggel tartozik.
 • Kérésre kutyájának ketrecet tudunk biztosítani, felár ellenében.

Alapvető elvárások a szállodába érkező kutyákkal szemben

 • Ne legyen agresszív se emberekkel, se más kutyákkal szemben.
 • Ápoltan érkezzen a szállodába.
 • Élősködők ellen védett legyen.
 • Hatóságilag előírt, kötelező oltásokkal rendelkeznie kell, és ezt a gazdinak bizonyítani kell tudnia. Kérjük, hozza magával a kutya oltási könyvét.

 

 

MI IS MSZÉSZ TAGOK LETTÜNK!FIGYELEM!

2021. január 1-jén hatályba lépett a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény módosítása, amely kötelezi a szálláshely-szolgáltatót, hogy a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevők törvényben meghatározott adatait a kormány által kijelölt tárhely-szolgáltató által biztosított tárhelyen rögzítse a törvényben meghatározott célból.

2021.09.01-től kizárólag azon vendégeket fogadhatjuk szálláshelyünkön, akik érvényes személyazonosító okmánnyal rendelkeznek:

Személyi igazolvány

Vezetői engedély

Útlevél

Fontos, hogy fenti rendelkezés a 18 év alatti gyermekekre is vonatkozik (0 éves kortól), így kérjük, hogy indulás előtt ellenőrizzék az okmányok érvényességét!

További információk
 

Az okmányokat érkezéskor a recepción szükséges bemutatni, amit egy okmányolvasó segítségével rögzítünk.
 

Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltatást kötelesek vagyunk megtagadni.

NTAK szám: SZ19000219