Rendezvény

Az Öreg-tó Hotel*** és Rendezvénytér, valamint éttermünk alkalmas céges rendezvények, konferenciák, meetingek, esküvők vagy akár workshopok megrendezésére.  Éttermünk és hotelünk 4 termével egyszerre több rendezvény igényeit is ki tudja szolgálni. Igény esetén pedig technikai eszközökkel is segíteni tudjuk a rendezvény sikerét, felár ellenében (flipchart tábla, vetítővászon, projektor, TV, stb.) 

Céges rendezvények 

Konferenciatermünk és bisztrónk nagy terme remek helyszínek céges csapatépítő tréningekhez, előadásokhoz, vizsga lebonyolításához, üzleti vacsorákhoz. Termeink projektorral, vászonnal, TV-vel, flip charttal, hangtechnikával felszereltek. A rendezvényekhez vállaljuk igény szerint kávé szünetek, édes-sós aprósütemények, gyümölcsök, szendvicsek bekészítését. Valamint teljes ellátást is vállalunk előre elküldött kiajánlásból egyeztetve. 

                                

                             

  

Termeink:

Konferenciaterem (kapacitás: 100 fő)

Platán terem (40fő)

Veranda Bistro & More  (kapacitás: 120 fő)

Vintage terem (kapacitás: 30 fő)

Lobby bár / Park Kávézó


Esküvőszervezés

Legyen akár családias hangulatú a megtervezett esküvő vagy legyen szó egy 120 fős esküvőről, mi szeretnénk hozzájárulni a tökelétes szervezéshez. Szeretné a szertartást és a vacsorát egy helyen megtartni? Kerti pavilonunk tökéletes helyszínt nyújt a boldogító igen kimondására. Romantikus, egyedi és természetközeli ceremónia helyszín, Tata szívében, közel az Öreg-tó partjához. Igény esetén az egyéb szolgáltatások megszervezésének a terhét is levesszük az Ön válláról. 
További információért írjon vagy hívjon minket: eskuvo@oregtohotel.hu , +36 30 661 34 55

Részletes tájékoztatásért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: ertekesites@oregtohotel.hu

Partnereink:

topesküvőhelyszínek.hu     Booking.com     szallas.hu     SzállásKérés.hu     szallasvadasz.hu   Rendezvényhelyszínek.hu


rendezvenyhelyszinek.hu