Turay Borok

Turay Cserszegi Fűszeres, 2013.

 Ez a bor a nyári esték és a halételek bora. Színében, illatában és ízében egyaránt a legfőbb jellemzője a frissesség, üdeség.

Íz jegyeiben megkapjuk mindazt, amit az illatozás után várunk tőle: a fehér húsú gyümölcsöket, a zöldalmát, a zsenge tavaszi mezőt és a vágott virágokat.

Legszebb formáját 12 C°-on kortyolva mutatja meg, halételekhez kínálva.

Turay Olaszrizling, 2013.

 Színében halvány, szalmasárga. Illatában felfedezhetünk különböző minerális jegyeket, mint például az ázott föld, a vágott fű vagy éppen egy mező-illat eső után.

Íz jegyeiben a keserűmandula a domináns. Savaiban szép, közepes intenzitású és kellemes, amihez bizonyára hozzájárult a 4 hónapig tartó fahordós érlelés is. Hungaricum.

Legszebb formáját 12 C°-on kortyolva mutatja meg, leginkább fehérhúsú halakhoz és friss penészes sajtokhoz kínálva.

 Turay Rozália, 2013.

 Sárgászöld színű, igencsak halvány megjelenésű bor. Illata egyértelműen citrusos, többnyire citrom, lime és grépfrút jegyek. Ízében intenzíven megmutatkoznak a csonthéjasok, az ízérzet lecsengése hosszú a szájban. Egy igazi különleges magyarfajta, az Olaszrizling és a Tramini szőlőfajták keresztezéséből keletkezett. Könnyed ételekhez és kötetlen beszélgetésekhez ajánljuk.

Legszebb formáját 12 C°-on kortyolva mutatja meg, leginkább könnyed ételekhez és kötetlen beszélgetésekhez ajánljuk.

 

Ez a weblap sütiket (cookie) használ. Amennyiben folytatja a weblap olvasását, ezzel hozzájárul a sütik használatához. Többet megtudhat róla itt   Elfogadom