Esküvői programajánló

Kedves Ifjú Pár! 

Több mint 6 éve vagyok jelen az esküvőkön az esküvői gyerekfelügyeletemmel.

És miért is fontos a felügyelet egy esküvőn? Sok szülő gyermekével jön el erre a neves eseményre, hiszen itt találkoznak a rokonok, a barátok. Ez az egyetlen alkalom, ahol mindenki jelen van. Mindenki szeretne részese lenni a fiatal pár boldogságának. 

Az ifjú párnak és az örömszülőknek is az a vágya, hogy minden meghívott részt vehessen az esküvői torta felvágásán, a menyasszonytáncon, és ne keljen a picurkák miatt már kora este hazamenniük. Miért bíznák hát  a véletlenre életük legboldogabb napját?

 Kérheti szolgáltatásunkat a vendégek érkezésétől, a menyasszonytánc végéig, délelőttől az utolsó gyermek távozásáig. Minden Önökön múlik, hogyan gondolják.  

Amíg a szülők gondtalanul élvezik ezt a jeles alkalmat, addig a gyerekek felügyelet alatt vidáman töltik az estét közel a szülőkhöz. Tapasztalt bébiszitterek, óvónők, tanárnők, animátorok foglalkoznak a gyerekekkel az esküvő teljes ideje alatt. Célunk, hogy játékainkkal a gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt emlékezetes és vidám időtöltést, felhőtlen kikapcsolódást  biztosítsunk.  

Gyermek-, ruha – és hotelbarát programjaim lebilincselőek, praktikusak, különlegesek. Nem csak a kisebbek, de a kamaszok, felnőttek is gyakran veszik igénybe.

Esküvői gyerekfelügyeletünket kérheti angolul, németül, olaszul, spanyolul és szlovákul is.

 Mindig olyan játékokat válogatok össze, amik nem balesetveszélyesek. Az esküvőhöz igazodunk játékainkkal. Figyelemmel kísérjük, milyen színeket választott az ifjú pár, s olyan színű gyöngyöket, szalagokat használunk mi is.

 Odafigyelünk az allergiára, a mozgáskorlátozott és a vegetáriánus gyerekekre, egyéb egyéni igényekre is.

 Egyre gyakoribb a vegyes házasság. Vigyáztunk már angol, amerikai, német, szlovák, szír, francia, orosz gyerekekre is. Minden kultúra más felügyeletet kíván. 

A kis lurkónak van egyéni gyermekfelügyeleti lapja, amin a fontos információkon kívül  szerepel az is, mivel játszott, mit ivott és mennyit, volt-e pisilni, és egy csomó „mellékes” bejegyzés ami a szülő számára a legmegnyugtatóbb a világon. 

Cél az önfeledt szórakozás.

 Animátoraink egységes logóval ellátott pólóban felügyelnek hogy minél könnyebben észrevegyék a gyerekek és a szülők őket, hiszen egy esküvőn nem mindenki ismeri egymást.

 Nincs más hátra, csak élvezni a jeles alkalmat!

 Felejthetetlen emlékek, gyönyörű pillanatok, biztonság.

Keressen bizalommal! 

 Elérhetőségeim: 

www.radatunde.hu

Rada Tünde, + 36 30 / 42-90-552,  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hírlevél