Rólunk

Öreg-tó Hotel*** és Rendezvénytér – feltöltődés ősfás környezetben!

Tatán a tóparton található szabad strandtól valamint a kutyás szabad strandtól mindössze 2 perce, közel 2 hektáros ősfás környezetben várja vendégeit az Öreg-tó Hotel és Rendezvénytér., közel 2 hektáros ősfás környezetben várja vendégeit az Öreg-tó Hotel*** és Rendezvénytér.

Szállodánkban a különböző szobatípusoknak köszönhetően egyszerre 64 fő elhelyezésére van lehetőség, szeparált pihenésre vágyók igényeit is biztosítani tudjuk.

A maximális kikapcsolódáshoz szobáink megnyugtató szín- és formavilága mellett szaunánk, szoláriumunk, nagyméretű jakuzzi és éttermi szolgáltatásaink is nagyban hozzájárulnak.

A többszörösen díjnyertes Öreg-tó Hotel*** és Rendezvényteret konferencia, esküvő és baráti összejövetelek helyszíneként is érdemes kipróbálni.

Összesen 29 szobával, melyek 1-2-3 ágyasak, valamint 2 apartman szobával várjuk vendégeinket. 

2020. év nyarától Veranda éttermünk is megújulva, a különleges és ízletes konyha remekműveit kínálva várja szeretettel a vendégeket. Mediterrán kerthelyisége egész évben tökéletes helyszíne lehet összejöveteleknek, rendezvényeknek,
vagy családi eseményeknek.

Szállodánk és éttermünk is kutyabarát, így négylábú kedvenceiket is szeretettel várjuk!

Szállásfoglalás estén négylábú kedvenceik után fizetett díjak:
Kutya (15 kg alatt) 4900 / éj

Kutya (15 kg fölött) 5900 / éj
 FIGYELEM!

2021. január 1-jén hatályba lépett a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény módosítása, amely kötelezi a szálláshely-szolgáltatót, hogy a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevők törvényben meghatározott adatait a kormány által kijelölt tárhely-szolgáltató által biztosított tárhelyen rögzítse a törvényben meghatározott célból.

2021.09.01-től kizárólag azon vendégeket fogadhatjuk szálláshelyünkön, akik érvényes személyazonosító okmánnyal rendelkeznek:

Személyi igazolvány

Vezetői engedély

Útlevél

Fontos, hogy fenti rendelkezés a 18 év alatti gyermekekre is vonatkozik (0 éves kortól), így kérjük, hogy indulás előtt ellenőrizzék az okmányok érvényességét!

További információk
 

Az okmányokat érkezéskor a recepción szükséges bemutatni, amit egy okmányolvasó segítségével rögzítünk.
 

Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltatást kötelesek vagyunk megtagadni.

NTAK szám: SZ19000219