Csomagajánlatok

 

 

 


Húsvéti csomagajánlat

„Itt a húsvét, eljött végre…” 

Hagyja háta mögött a téli szürkeséget és jöjjön el hozzánk!  Ünnepelje nálunk a tavasz egyik legszebb ünnepét és fedezze fel a húsvéti hangulatot hotelünkben, wellnesszel, szombat este zenés esttel a Party Pop Band közreműködésével! Válasszon a 2 vagy 3 éjszakás csomagjaink közül:

A kedvezményes csomagok 2024. március 29. és 2024. április 01.  között vehetőek igénybe.

Részletek

 


Tavaszi Pihentető Hétköznapok

Végre itt a tavasz! A nap is megcsillantja első sugarait, madarak csicsergése tölti be a tájat. Hagyja háta mögött a téli szürkeséget, jöjjön, töltődjön fel szállodánkban, fedezze fel Tatát, sétáljon a tatai Öreg-Tó partján. Mi pedig garantáljuk, hogy felejthetetlen élményekkel lesz gazdagabb!

Kedvezményes csomagunk 2024. március 13. és 2024. május 31. között vehető igénybe 2 éjszakára, 2 fő részére, szerdától péntekig 

Részletek

 


Pünkösdi Hosszú Hétvége

Pünkösd van, a Lélek ünnepe! Ez az ünnep lehetőség arra is, hogy átéljük a Lélek erejét és jelenlétét az életünkben! Jöjjön el Tatára és töltsön el egy élménydús, lélekterápiás hétvégét családjával és barátaival az Öreg-tó Hotelben, gyönyörködjön a tóparton a naplementében. Ízlelje meg éttermünk változatos fogásait. Ünnepelje velünk a tavasz legszebb ünnepét!

A csomag 2024. május 16. és 2023. május 20. között vehető igénybe 2 vagy 3 éjszakára, 2 fő részére.

Részletek